Cursus pijpen. Leren hoe moet je pijpen en hoe pijp je jezelf. Blow job les

Leren hoe moet je lekker pijpen en slikken. Blowjob video training en orale sex les met diep pijpen, hoe kan je jezelf pijpen en pijp standjes zoals standje69, deep throat and face fucking.

Cursus Pijpen.
© cursuspijpen.nl

Op deze website van cursus pijpen gaan we je alles leren over orale sex bij een man. Dus als jouw partner een penis heeft dan doe je hem een heel groot plezier, als je alles wat deze website biedt goed doorneemt en dat je er alles aan doet om te leren hoe je moet pijpen, of beter gezegd om te leren hoe je lekker kunt pijpen, want de ene blow job is de andere niet. De techniek, standjes, de duur en enthousiasme waarmee je pijpt zijn heel belangrijk. Je kan een man geen groter plezier doen dan door hem regelmatig goed te pijpen en hem een zalig orgasme te laten beleven in jouw mond.

Hierbij maakt het uiteraard niet uit of je zelf een man of vrouw bent, zolang je partner maar een penis heeft die jij kan pijpen. Niet alleen geven we tips over hoe je het lekkerst pijpt, maar ook wat is pijpen en slikken, en voor de mannelijke lezers tips over hoe je jezelf kan pijpen, want veel mannen vragen zich af hoe pijp je jezelf.

Wat is pijpen / fellatio ?

Pijpen is een vorm van orale sex waarbij de penis met de mond, tong, lippen of keel wordt aangeraakt. Dit wordt ook wel blowjob of fellatio genoemd. Pijpen kan een klein onderdeel zijn van het totale sexspel wat twee partners met elkaar hebben (bijvoorbeeld als voorspel voor neuken), maar kan ook als doel hebben de man te laten klaarkomen.

Het sperma wat hierbij vrijkomt kan eventueel worden opgevangen in de mond, zodat de man klaarkomt in de mond in plaats van de vagina of de anus. Als de persoon die aan het pijpen is dat toestaat kan het vervolgens worden uitgespuugd of doorgeslikt.

Hoe moet je pijpen ?

Afgelopen jaren zijn al veel artikelen verschenen op het internet en tijdschriften over de vraag hoe moet je pijpen? Op zich geen onbelangrijke vraag, je partner kan het vast en zeker bijzonder goed waarderen, als hij van tijd tot tijd een goede blowjob krijgt. Indien jouw partner het verdient en je wilt hem graag verwennen door hem goed en lekker te pijpen, dan raden we je aan de links op deze pagina en de tips over het pijpen te lezen en te oefenen.

Een goed artikel over hoe je moet pijpen voor beginners staat gepubliceerd op Ze. Hierin staat ook goed uitgelegd wat je vooral niet moet doen bijvoorbeeld je tanden zetten in zijn eikel, de meeste mannen kunnen dat niet waarderen. Wat de meeste mannen wel lekker vinden is het zachtjes masseren van de ballen tijdens het pijpen.

Lees hier het hele artikel en bekijk op die site ook het artikel over de verschillende technieken van het pijpen.

Beter leren pijpen (deep throath)

Deep Throath Video

Het is natuurlijk erg leerzaam om zoveel mogelijk zaken te lezen over beter leren pijpen, maar vaak werkt het zo beter door naar een video te kijken.

Emma Wortelboer geeft in deze online video training veel tips over hoe je lekker pijpen kunt leren. Ook zijn er een aantal oefeningen die je zelf kunt doen en maakt ze er een soort van deep throat video special van met behulp van een komkommer.

Deepthroating is een moeilijke vorm van pijpen waarbij de penis, hoe groot deze ook is, volledig in de mond verdwijnt en afhankelijk van de grootte van de penis ook een flink stuk in de keel, hetgeen bij de meeste mensen automatisch een braakreflex opwekt, welke onderdrukt dient te worden. Met haar tips maak je goede kans dat het jou ook gaat lukken. Bekijk de video van Emma’s Peepshow.

Vraag van de week: hoe kan je iemand lekker pijpen

De vragen hoe je moet pijpen, hoe kun je iemand lekker pijpen, doe ik de blowjob wel goed en veel van soortgelijke vragen over fellatio, worden zo vaak aan de redactie van spuiten en slikken gesteld, dat ze hier een speciaal artikel aan hebben gewijd. Jurre interviewt Mandy die veel ervaring heeft en goede tips.

Lees hier het artikel: iemand lekker pijpen doe je zo

Pijpen Tips : De beste blowjob ooit

Pijpen Tips

Ook de Nederlandse tak van Cosmopolitan heeft een uitgebreid artikel geschreven over pijpen. Er zit ook een video bij, maar verwacht er niet teveel van. Het is in feite een tekstuele samenvatting van het artikel. Je zult hierin dus geen pijp-oefeningen zien of dat er iemand wordt gepijpt, als je dat soort video’s zoekt scroll dan wat verder naar beneden.
Cosmopolitan is niet bescheiden en ze stellen de beste tips te hebben voor pijpen waardoor je hem de beste blowjob ooit kan bezorgen.
Oordeel zelf of ze gelijk hebben, klik hier om het te lezen

De pijp workshop in Amsterdam

Als jij iemand bent die graag beter wil leren pijpen, maar niet zo’n ster in het jezelf aanleren via internet, boeken of video’s, dan is er ook nog een andere optie namelijk dat iemand jou instructies geeft over pijpen via een workshop. In deze zogenaamde pijp workshop in Amsterdam wordt je de fijne kneepjes van het vak geleerd. Uiteraard gebeurt dit niet op een echt model, maar hier zal gebruik worden gemaakt van allerlei hulpmiddelen zoals bepaalde soorten groente en dildo’s, zodat er een goede representatieve vorm van de penis is, waarop kan worden gepijpt.

Na afloop ontvang je een echt certificaat, waaruit blijkt dat jij een “master” bent in pijpen, het zogenaamde pijp certificaat. De cursus duurt anderhalf uur en kost € 27,50, dit is inclusief een lekker drankje. Voor het boeken van deze praktische training of voor vragen hierover kan je bellen met 020 7372619.

Jezelf pijpen

De lezers die zelf geen penis hebben kunnen deze paragraaf overslaan. Iedereen die er wel een heeft, heeft zich vast wel eens afgevraagd of het mogelijk is je zelf te pijpen en zo ja hoe kan je jezelf pijpen? Dit wordt met een mooi woord ook wel autofellatio genoemd, (zelf = auto fellatio = pijpen).

Het antwoord is ja, er zijn mannen die hun eigen penis in hun eigen mond kunnen stoppen, maar het is zeker niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog veruit de meeste mannen kunnen het niet. De schatting is dat slechts rond de 0,1% van de mannen zichzelf kan pijpen. Over het algemeen beschikken die lucky guys over een aantal lichamelijke kenmerken die in hun voordeel werken. De meeste kans van slagen jezelf te pijpen heb je met de volgende lichamelijke kenmerken: bij voorkeur ben je slank en heb je geen buikje, je bent lenig, jongeren maken meer kans dan ouderen en het helpt als je een bovengemiddeld lange lul hebt, want hoe langer je penis is, hoe dichter deze bij je mond komt.

Tips om jezelf te pijpen

  • Begin altijd met rek en strek oefeningen voor je schouders, nek en rug.
  • Zorg voor een harde ondergrond, bij voorkeur op de vloer zelf. Je kan dus beter niet op bed liggen omdat dit te veel mee veert. Bovendien kan je in the heat of the moment, als je half ondersteboven ligt, er vrij makkelijk af donderen (al dan niet met je lul nog in je mond).
  • Een kussentje in je nek kan wonderen doen.
  • Zorg voor een zo stijf mogelijk lul. Een erectiepil of cockring kan helpen, maar gebruik deze nooit in combinatie met elkaar. Deze combinatie kan zorgen dat je erectie niet meer weggaat en vele uren aanhoudt. Je cockring kan je niet verwijderen met een stijve lul en dit kan leiden tot gevaarlijke situaties die schade kan toebrengen aan je penis en lichaam.
  • Ervaar je pijn in je nek, schouders, rug of elders, stop er dan mee.
  • Verder spreekt het voor zich dat als je sowieso al snel last hebt van pijnlijke gewrichten in je schouders, rug of nek, dat je hier beter helemaal niet aan kunt beginnen.

De beste positie om jezelf te pijpen

Jezelf Pijpen

Het beste standje om je zelf te pijpen is liggend op de vloer, met een kussentje in je nek waarbij je je benen over je hoofd heen beweegt. Hierbij kan het helpen dat je dit doet in de buurt van een muur, zodat je je voeten langs de muur steeds verder naar beneden kan bewegen. Maar wij van cursuspijpen hebben nog twee betere manieren ontdekt die we nergens anders op het internet zijn tegengekomen, echter deze zijn niet zonder risico. Pas hier dus mee op en doe dit niet als je alleen thuis bent.

Een goed trucje kan zijn om je voeten soort van te fixeren. In dit geval niet via de muur, maar bijvoorbeeld als je een bed hebt met een open ruimte daaronder. Liggend op de grond beweeg je je benen dan weer over je hoofd en vervolgens probeer je, wanneer je met je voeten de vloer raakt, deze vast te zetten in de opening tussen de vloer en je bed. Zo kan je extra druk geven.

Nog een stap verder is om helemaal onder het bed te gaan liggen. Het bed duwt dan extra op je rug waardoor je lul nog dichter bij je mond komt. Ondanks dat dit heel verleidelijk is, kunnen we dat toch niet aanraden. Dit kan leiden tot ernstige blessures en de kans dat je vast komt te zitten is vrij groot en je wilt zo niet gevonden worden. Doe je het toch (nogmaals dat raden we niet aan), zorg dan dat je een telefoon naast je hebt liggen waar je ook echt bij kan met je handen of dat er iemand in de buurt is, die je kan helpen je te bevrijden. Zie ook de video van Emma Wortelboer, die met behulp van een voorbinddildo laat zien hoe het moet.

Bekijk de video hoe kan je jezelf pijpen

Boek hoe te pijpen door Nicole Nichols (e-book)

Hoe Te Pijpen

Hoe te pijpen

Hoe te pijpen is een e-book uit 2016 welke is geschreven door Nicole Nichols en is voor slechts € 2,74 te koop bij onder andere bol.com of amazon.

Het boek is geschreven in het Nederlands en bevat volgens de auteur veel onmisbare tips om het je mannelijke partner via orale seks naar de zin te maken.

Het boek Hoe te pijpen bestaat uit 22 pagina’s. Dat is misschien niet heel erg groot voor een boek, maar bevat wel veel meer informatie dan dat je op een gemiddelde internet site over dit onderwerp terugvindt.

Volgens ons is dit e-book een waardevolle aanvulling op de overige informatiebronnen die je op deze website vindt en voor nog geen € 3 lijkt ons dit een goede deal.

Klik hier om het boek hoe te pijpen te bekijken.

Word blowjob expert, 13 onmisbare tips

Ook het Belgische Flair heeft een serieus artikel besteed aan pijpen en maakt hierbij een verwijzing naar de eveneens Belgische Goedele Liekens, dat alle vrouwen hun mannen moeten pijpen. Flair heeft daarom 13 onmisbare pijptips verzameld. Eigenlijk zijn het 14 tips om beter te pijpen, want ze beginnen met een opmerkelijk statement dat als je tijdens het pijpen ook gelijk aan het neuriën bent, dat er extra trillingen in de mond zouden vrijkomen die voor de eikel zeer plezant zouden zijn.

Lees hier de pijp tips in de flair van België.

Pijpen doe je zo, instructie video spuiten en slikken

Pijpen Doe Je Zo
De lerares legt hoe je de penis moet pijpen

In deze instructievideo pijpen doe je zo, van het Bnn-Vara programma spuiten en slikken, wordt aan een klasje van vier dames precies uitgelegd wat de beste pijp technieken zijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van de inmiddels bekende komkommers waaraan wordt gesabbeld en gezogen. Voor diegene die nog nooit een penis in het wild hebben gezien, wordt door de lerares precies uitgelegd hoe die eruit ziet en wat je ermee kunt doen in je mond. Op het laatst wordt door een van de deelnemers, een stuk van de komkommer opgegeten en we hebben onze bedenkingen of dit wel een goede fellatio techniek is ?

Klik de afbeelding hierboven of de link hier achter om naar de pijpen doe je zo video te gaan.

Deepthroaten of keelneuken

Deepthroaten Of Keelneuken

Indien je echt goed wil leren pijpen dan is het eigenlijk een must om te leren hoe je de penis in zijn geheel in je mond en keel kunt nemen, zonder te kokhalsen, ongeacht de lengte en dikte van de stijve penis.

Als je dit beheerst dan kan je jouw partner op twee manieren plezieren via deepthroaten of keelneuken. En dat is ook precies de titel van het boek van S. Sebastianus die voor slechts € 4,95 te koop is bij bol.com of vergelijkbare e-book shops.

We weten zeker dat je partner zeer gelukkig wordt als je dit e-book koopt, want het zal voor hem een plezierige keuze worden tussen deepthroaten of keelneuken, waarbij in beide gevallen zijn piemel meermaals en hopelijk langdurig geheel in jouw mond zal gaan verdwijnen.

Het verschil tussen beide is dat bij deephtroaten de persoon die pijpt actief is en degene die gepijpt wordt passief blijft. Bij keelneuken ook wel facefuck of throat fucking genoemd is dit eigenlijk precies andersom. De penis wordt hier in neukende bewegingen door de man in en uit de mond/ keel geduwd, waarbij de persoon die in haar/ zijn mond wordt geneukt zo goed als mogelijk passief blijft.

Het e-book telt 20 pagina’s en is onder andere samengesteld door een seksuoloog, een arts en hulpverleners.
Klik hier om het boek Deepthroaten of keelneuken te bekijken.

Pijp instructies video en blowjob les

Blowjob Oefenen

Op de website van Vice staat een leuke en informatieve video hoe je het beste een blowjob kunt geven, maar ook hoe je je geblinddoekte partner kunt foppen met een warme komkommer om zijn penis of een warme uitgeholde grapefruit.

Deze video over pijpen met een verfrissende insteek is zeer zeker de moeite waard en het werkt ook een beetje op je lachspieren.

Bekijk op vice de piip instructies video

Pijp lessen live via de webcam

Facefuck
Op bloot24.nl zie je vaak koppels die een facefuck show doen

Misschien heb je alle linken op deze cursus pijpen site aangeklikt en heb je de informatie van die websites goed doorgenomen en alle pijp tips goed in je geheugen opgeslagen. Mogelijk heb je zelfs de boeken besteld die op deze website worden vermeld en waarschijnlijk heb je ook een aantal van de video’s bekeken die hierboven staan genoemd. Indien je dat allemaal hebt gedaan, dan heb je een hele goede basis maar het is natuurlijk ook leuk om pijpen eens in het echt zien. In de video’s hierboven wordt voornamelijk lesgegeven met dildo’s, komkommers en andere groentevarianten, maar een komkommer is toch echt iets anders als een penis van vlees en bloed.

Het is daarom goed ook eens te kijken naar hoe het in de praktijk werkt hoe een man of een vrouw een penis pijpt, een deepthroat geeft of een facefuck ontvangt. Wil jij dat ook graag zien, het koppel dat je op de foto’s ziet is bijna dagelijks live op www.bloot24.nl. Hier geven ze vaak geile shows waarin de dame heel duidelijk in beeld brengt hoe je goed pijpt. Ook geeft ze vaak een deepthroat show of kan je zelfs getuige zijn van een echt facefuck. Klik op de afbeeldingen om direct naar dit koppel te gaan op bloot24 en mochten ze niet live zijn probeer het dan later nog eens of kijk bij een ander koppel.

Deepthroat
Deepthroat pijp show, klik de afbeelding voor live show

Zoek iemand om op te oefenen om te leren pijpen

Uiteraard is theoretische kennis bij pijpen enorm belangrijk, je moet namelijk weten wat je wel en niet kan en mag doen. We hopen inmiddels ook dat je live hebt gezien hoe het werkt. Maar hoe goed je ook hebt gestudeerd en ongeacht hoeveel theorie je ook heb doorgenomen en hoeveel video’s je ook hebt bekeken, uiteindelijk is pijpen toch gewoon iets wat je vooral in de praktijk leert door het vaak te doen.

Als er een examen pijpen zou bestaan dan kan je maar op één manier slagen en dat is om te laten zien wat je in huis hebt. Of je daadwerkelijk goed bent in pijpen, dat kunnen alleen de personen beoordelen die van jou een pijpbeurt hebben ontvangen.

Mocht jij geen partner hebben op wie jij kan oefenen, dan kan je altijd contact opnemen met de redactie van deze website en er is vast wel iemand te vinden die zich als vrijwilliger aanmeldt. Maar veel beter nog mocht jij iemand zoeken op wie jij jouw pas geleerde pijp technieken en pijptips kunt toepassen, dan raden we aan om je aan te melden op de site die hieronder staat vermeld.

Ditzelfde geldt voor mensen die graag eens gepijpt willen worden. Wij kunnen je bijna garanderen dat je via bovenstaande site genoeg personen zult vinden die dat bij jou willen gaan doen. Het staat vol met stellen, mannen en vrouwen die graag veel verschillende sexpartners hebben. Dus niet alleen om te pijpen of gepijpt te worden, maar ook veel meer dan dat.

Bezoek de grootste en beste sexdating site ter wereld met echte mensen die seks willen. De site is geschikt voor stellen, single vrouwen en single mannen. Mocht je die site toch niets vinden omdat er veel swingers zijn, bekijk dan ook ons sexcontact overzicht op de volgende pagina die zich nog meer richt op singles.

Pijp Cursus